Flavin77 ROST - SZIRUP

·


A flavonoidok az egyéb fenolos szerkezetű vegyületekhez hasonlóan a növényi anyagcsere másodlagos termékei, a növényi sejtekben alapvető védelmi funkciót töltenek be. 
A flavonoidok kedvező élettani hatásai: antioxidáns, immunerősítő, gyulladáscsökkentő, asztmaellenes, antiallergén, antivirális, antibakteriális, májvédő és érfalkarbantartó hatás.

A növényi táplálékban gazdag étrend számos tápértékkel nem bíró, ugyanakkor egészségvédõ hatású növényi anyaggal is ellátja a szervezetet, többek között polifenolokkal, flavonoidokkal, növényi festékanyagokkal és más kedvezõ élettani hatású anyagokkal, köztük fontos természetes antioxidánsokkal, melyek gátolják jó néhány idült betegség kialakulását, illetve késleltetik az elõrehaladását.

Az egészséges emberi szervezetben a szabadgyök reakciók ellenőrzés alatt állnak, és számos hasznos, sőt nélkülözhetetlen funkciójuk van. Felszaporodásuk viszont veszélyes folyamatokat indíthat el, és súlyosan károsíthatja a szervezetet felépítõ biomolekulákat, sejteket, szöveteket - lipidperoxidációt, sejtelhalást, rákos sejtek kialakulását eredményezve. Az antioxidánsok gátolják ezeket a kóros folyamatokat, védik a szervezetet. Fontos jellemzõjük, hogy legelõnyösebben egymást erõsítve fejtik ki hatásukat.

A Flavin77 termékcsalád több mint 77 összetevőből készül. 

A válogatott gyümölcsök, gyógyfüvek, virágok listája:

• Kakukkfű
• Koriander
• Rozmaring
• Szegfűszeg
• Szerecsendió
• Tea, zöld
• Tea, mate
• Tea, robois
GYÓGYFÜVEK
• Apró bojtorján
• Aranyvessző
• Cickafark
• Citromfű
• Csarab
• Fecskefű
• Fehér fagyöngy
• Fehérüröm
• Fűzfakéreg
• Homoktövis
• Kutyabengekéreg
• Lucerna
• Máriatövis
• Meggyszár
• Orbáncfű
• Orvosi pemetefű
• Somkóró
• Tejoltó galaj
• Szagosmüge
VIRÁGOK
• Akácvirág
• Árnikavirág
• Bodzavirág
• Galagonyavirág
• Hibiscusvirág
• Homoki gyopár
• Kamillavirág
• Kankalinvirág
• Kökényvirág
• Körömvirág
• Kukorica bajusz
• Levendula
• Lóhere
• Mórmályva virág
• Narancsvirág
• Orvosi hárs virág
• Propolisz
• Rózsaszirom
• Sáfrányos szeklice
• Virágpor
• Vadgesztenye
LEVELEK
• Borsmenta
• Csalán
• Gyermekláncfű levél
• Komló
• Nyírfalevél
• Orvosi zsálya
MAGOK
• Cirok mag
• Citrom mag
• Feketeribizli mag
• Feketeszeder mag
• Fűszerkömény mag
• Grapefruit mag
• Homoktövis mag
• Kardamom mag
• Lenmag
• Napraforgómag
• Narancsmag
• Pirosribizli mag
• Tökmag
• Vörösszőlő mag
• Feketeáfonya mag
• Boróka mag
GYÖKEREK
• Angelikagyökér
• Bojtorjángyökér
• Cékla
• Csicsóka
• Édesgyökér
• Fehérmályvagyökér
• Ginseng gyökér
• Gyömbér
• Macskagyökér
• Rebarbara gyökér
GYÜMÖLCSÖK
• Alma
• Bodza
• Boróka
• Berkenye
• Citrom
• Csipke
• Egres
• Fekete
•Áfonya
• Fekete cseresznye
• Fekete ribizli
• Fekete szeder
• Galagonya
• Grapefruit
• Kökény
• Málna
• Meggy
• Narancs
• Őszibarack
• Piros ribizli
• Sárgabarack
• Som
• Szilva
• Vörös áfonya
• Vörös szõlõ
FŰSZEREK
• Ánizs
• Bazsalikom
• Édeskömény
• Fahéj

A flavonoid kivonatok gyógyszernek nem minősülő, táplálkozáskiegészítő készítmények, amely környezeti ártalmaktól védett területekről gyűjtött, termelőhely és fajta alapján válogatott gyümölcsök kivonata, molekulaszeparált koncentrátum.

Szent-Györgyi és munkatársai már 1936-ban kimutatták, hogy a citrusfélékből származó flavonoidok csökkentik a kapillárisok törékenységét és permeabilitását. Napjainkban számos kísérleti munka eredménye támasztja alá a flavonoidok antioxidáns, rákellenes és gyulladáscsökkentő, összességében egészségvédő és betegségmegelőző tulajdonságait.

Figyelemre méltó a Lyonban székelő Nemzetközi Rákkutató Ügynökség 1997 decemberében közzétett nyilatkozata, melyben megállapították, hogy a daganatos betegségek kockázata kétségtelenül alacsonyabb azokban a népcsoportokban, amelyek sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak. A közelmúlt flavonoidokról, resveratrolról megjelent tudományos közleményei megerősítették e természetes növényi anyagok szabadgyökképzést gátló tulajdonságait, az oxidatív stressz csökkentését, a rákképződésben játszott, a rákos sejtek osztódását gátló hatását.

Hazai szerzők közölték, a resveratrol az emberi daganatsejtek pusztulását okozza és csökkenti ezek sejtosztódását.

A Flavin 77 ital flavonoidtartalma 130.000 mg/l, a rostoké pedig 300.000 mg/l. A Flavin 77 termékek a vízben oldódó flavonoidok, antioxidánsok, valamint a zsírban elegyedő többszörösen telítetlen zsírok együttes hatását ötvözik.

Az étrendkiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. 
E termékek azonban nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!

Slim és a zsírégető klub